lördag 20 november 2010

Sjukling

Här hemma går det i ett...

Elias är lite sjuk. Idag ringde jag faktiskt sjukvårdsupplysningen för att höra efter hur jag skulle tänka när det gällde hostan som Elias har.

Vi har ju varit förkylda hela familjen ett bra tag med en envis slemhosta som aldrig vill ge sig. Elias har klarat sig tills nu...

Han hostar jätteilla och det låter som sjutton. Natten som var  satt jag uppe så gott som hela natten då Elias var lite orolig i kroppen och blev ledsen så fort nappen ramlade ur. Efter 10 "isättningar av napp" uppe i sovrummet tröttnade jag och gick ned och satte mig med Elias vid tv´n i vardagsrummet. Klockan var då 03:30! Så det har inte blivit så mycket sömn.

Feber tilltog också på morgonkvisten och när tempen var uppe på 39.6 tyckte jag att det kändes lite oroligt. Jag ringde och vi fick komma till sjukhuset och träffa en doktor som kunde lyssna på Elias.

Eftersom han är så liten är jag rädd för att det skall sätta sig i lungorna så lika bra att kolla upp läget på en gång. Har varit med om lite missar på Meja så chansa är inget för mig.. bättre en gång för mycket än en gång för lite......

I väntan på farbror doktor.
Allt ok :-)
Vi fick träffa en jättetrevlig doktor som lyssnade på Elias. Allt lät bra, inga konstigheter men han hörde att Elias har slem i luftvägarna som dock får läka ut själv.

Känns bra att veta för en orolig mamma.:):).. Vi fick i alla fall lite medicin att hämta ut som är lite luftvidgande, slemlösande och hostdämpande. Så nu är det bara att vänta ut den tråkiga förkylningen och hoppas att det inte blir sämre....

Min lilla plutt :-)

Inga kommentarer: