måndag 22 november 2010

Sjuk...än

Min så vanligt glada kille är fortfarande sjuk.


En envis hosta som har satt sig i luftrören och som kan vem som helst att hoppa till när han hostar för det låter verkligen hemskt. Medicinen som jag hämtade ut kan jag inte heller ge honom för då kräks han eftersom den smakar så illa.. vet inte hur jag skall bete mig :-(

När han hostar blir han också högröd i ansiktet och grinar illa för att det antagligen gör ont. Ingen särskild matlust har han heller. Han har dock varit feberfri och kunnat leka en liten stund men orken tar ut sin rätt fort.

Ingen sömn heller...
Inatt har jag bara sovit ca 40 minuter. Jag och Elias har legat nere på soffan i vardagsrummet. Han på min mage i tryggt förvar och jag halvliggandes gluttandes på TV. Försökte lägga mig en gång men hann inte mer än dra filten över benen så vaknade han.. så det var lika bra att hålla sig vaken....

Han har det jobbigt min lille vän... inte roligt alls...

Hoppas på en bättre natt nu...


I vanliga fall, världens gladaste kille :-)

1 kommentar:

Dernole sa...

Usch stackars liten :( köp in vicks salva och smörj på bröst och rygg, har en lindrande effekt. obs han kommer lukta menthol. Hoppasx att du fått sova lite. Kram