onsdag 17 november 2010

Redo för drag!

Nu äntligen fick jag "fingrarna ur" och har beställt dragselar och linor till skidåkningen med hundarna i vinter :-)


Bästa selen tycker jag :-)

Fick lov att ringa dit till Björkis idag eftersom jag inte hade koll på de olika storlekar som finns. Min BJÖRKIS sele som jag använder och har beställt har jag haft i säkert 10 år och den är hel och fin än, men jag visste inte vilken storlek den hade!! Men tjejen som jag talade med hjälpte mig och vi kom fram till vilken storlek jag skulle ha.

Så nu är 3 selar är beställda och två linor. Jockes bror ville ha en uppsättning hos sig så vi slipper köra utrustningen fram och tillbaka när han vill ut med hundarna. Vilket jag tycker var en superbra idé :-)

Skall även beställa SUNDPRO´s tolkbälte som jag tycker är kanon. Har inget i dagsläget men har provat och det är inget tvivel att det är superbra. Det håller och det sitter på plats! Kostar visserligen en slant men det är det värt.


Så nu är vi redo för träning i vinter!!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har Sundpros tolkbälte och det är helt j-la suveränt! Jag har haft det i snart tio år och det är välanvänt. Jag har Sundpro-sele till Tellus också och det är oerhört bra kvalitet på deras produkter. Det är värt pengarna!

Kram
Michelle

Sara sa...

BJÖRKIS SELAR ÄR KANONERS ,,HADE TILL MIN DOBERMANN ,, GISSA VILKEN FÄRG ? =)

Jane Hagström sa...

Michelle: Ja, du om någon måste ju veta att grejerna håller :-) Sara: Jag VET.. LILA! =)

Nina K sa...

Jag har BJÖRKIS selar och dom ÄR bra! Har BAGGENbälte. Sen en BRA expanderlina inköpt från HÄROMI. Har nu precis köpt en dragsele för pulka från BJÖRKIS.