lördag 27 november 2010

Oj då!

Men skäms på mig!

Inget inlägg idag!!

Men det förstås, jag har ju annat att stå i. Meja fyller år och vi har haft ganska så mycket på schemat för att allt skall gå ihop och att man skall hinna med allt som skalll göras innan gäster kommer......

Men supermamman fixar allt och hinner det som skall hinnas!!

De första gästerna har i alla fall varit här en stund och firat, sen for Meja till en kompis på spök kalas och jag passade på att ta en skön skidtur med mina fina vovvar. Så just nu andas jag lite för att snart göra iordning lite mat till min mamma och min mor mor som kommer och firar Meja om en stund.

Det har tom blivit så rörigt idag att Meja inte har hunnit fått sina paket från oss!!! Hon fick självklart sin morgonpresent men vi har ju mer att bjuda på :-)

Vad? Hm.... det avslöjar jag sen!

Nu kallar Elias på mig!!

Inga kommentarer: