måndag 1 november 2010

Nya tider!

Jag och min syster har tagit i hand!

NU är det dags med lite nya tider :-))


Som sagt...

Dags att göra ett ryck så man kommer i sina vanliga kläder igen. Saknar dem faktiskt och nu känner jag mig motiverad som 17. Har inte så mycket att bli av med, men man känner ändå att "det är dags". Sen vill jag ju kunna följa med till badhuset utan att få ångest *skratt*

Så jag och syster "skakade hand" i helgen när hon var här. Hon vill också köra en striktare diet ett tag framöver så vi bestämde att köra det ihop. Då kan man stötta varandra och ge en "morot" lite då och då...
Ja....tar jag inte tag i detta nu så far jag bli den som ligger i karet istället..... :) :) :) Inte sååå kul.. Nä nu är det NYA TIDER en gång för alla!

Ha en fin måndag :-))

Inga kommentarer: