söndag 14 november 2010

Nattinatt

Supertrött

Tänker faktiskt gå upp och lägga mig nu... DET är jag värd, tycker jag efter en dag fullproppad som vanligt. Har känt flera gånger att jag önskade mig flera armar ...=) för när det var som värst var det liiiite galet.

Hundarna ville ut, de var kissnödiga. Meja var på toabesök och ville ha hjälp med lite torkning, på spisen hade jag mat och i stolen bredvid satt Elias och grinade för jag var för sölig när jag gav honom gröt...!

Ja, en kvinna KAN göra fler saker samtidigt.. MEN, det är lätt att det blir lite FÖR mycket ibland :-)) Men jag är en stolt & lycklig mamma och skulle inte för allt i världen byta om jag fick :-)

Nu tog orken sluuuuuut....

Gó natt på er alla goa själar!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hejsan =)
Jisses så länge sen mellan varven.
Allt bra med er?
Firade ni far igår?
Kramen Browneyedgirl
www.metrobloggen.se/browneyedgirl

Jane Hagström sa...

Heeej! Ja, det blir så när man har mycket på Schemat.. =) Vi har firat far idag, igår hade vi inte tid faktiskt. Kul att du tittade in till mig! Besöker dig inom kort också :-)