fredag 26 november 2010

Morrn morrn

Godmorgon på er allesammans!

Hoppas att ni har fått en god natt.... själv kan jag lägga ytterligare en skitnatt till handlingarna.. suck. Man blir så frustrerad, ledsen, uppgiven, arg osv... att man bli galen när man inte får sova. Aldrig förr har min säng varit så skön och underbar som nu :-) Drömmer verkligen efter natten då man får sova en hel natt..  Men det är väl så. Jag har haft det för bra när han var riktigt liten så det är väl meningen att jag också skall få känna på hur det är att bli med småbarn *skratt*

Så i skrivande stund har jag varit vaken sedan 3 tiden. Nu dricker jag en efterlängtad stor kopp kaffe och tar en smörgås. Elias sover i vagnen men han sover inte speciellt bra, han vaknar och knölar på. Är tät i näsan och hostar, precis som under natten. Tycker så synd om honom, inte skoj att vara sjuk...

Fruktar den hemska....
MAGSJUKAN!
Ghaaa, nu har jag hört jättemånga som har åkt på magsjuka. Själv känner jag bara hur håren reser sig på min kropp, som värsta ståpälsen! Usch, jag vill verkligen inte ha magsjuka i mitt hus, det är absolut det värsta jag vet.... spyor överallt, tvättmaskinen på högvarv. Det är ju så äckligt! Roligare kan man ju ha.

Så nu får vi se till att tvätta händerna ofta och noga och använda Sani Clean som dödar de otäcka basseluskerna... blä.
Nu skall jag sätta mig och betala räkningarna sedan skall det planeras för Mejas dag i morgon... paket & fika skall inhandlas!

Ha en fin fredag!

1 kommentar:

Dernole sa...

ät vitpepparkorn hela, det är många som tydligen blivit hjälpta av det :)