onsdag 10 november 2010

Måste planera

in i minsta detalj...

Usch, verkligheten kommer sig allt närmre och jag måste bestämma hur det skall bli framöver med jobb, ledighet, trim osv...

Dagarna springer iväg och det är dags att se om sitt hus. Det största "problemet" är att jag vill VETA att jag har en inkomst när jag sätter fart eftersom räkningar & utgifter kommer som vanligt. Att leva på minimum funkar men inte i långa loppet.. det finns ju annat att göra än att sitta och vända på kronor.... För ni som har/är hemma med mammapeng vet ju att man inte blir fet på det direkt :-)

Så idag skall jag planera lite.. kika & planera på försäkringskassan, tala med shefen (min mor) om jobbet och fundera lite runt mitt trim hur jag skall lägga upp tider, planer osv....

Ja, mycket skall man fundera på. Tråkigt, men jätteviktigt!

3 kommentarer:

Dernole sa...

Jag är övertygad om att det kommer gå bra, låt bara inte planerandet ta död på visionen bara :)
Kramis

Jane Hagström sa...

TACK HELENE! Jag LOVAR :-))

Ingrid sa...

Ja det är mycket funderingar som jämt ligger på en.. uschiamej ja..
Kanske skulle ta den där fikan någon dag och rensa luften lite?
Hahaha lät nästan som du o jag hade något otalt.. fniss.. och det har vi då verkligen inte!!! =)
Kram på dig!!!