måndag 8 november 2010

Korten klara!

NU ringde fotografen som fotade Elias för ett par veckor sedan!

Åh, skall bli så spännande att äntligen få se hur det blev nu när de sitter i ram.

Det blev en bildserie på 8 bilder i en ram och sedan en förstoring ungefär en sådan vi gjorde på Meja när hon var 6 månader :-)) Gullfisarna måste ju förevigas!! De är ju små en enda gång...


Hästfoto

Jag och Jocke har också varit ut och fotograferat Thokkadis på da´n. Det var inte så lätt.... jag är ju så att jag vill att hon skall stå perfekt, rätt och riktigt..  tog typ 100 bilder så något får för hoppningsvis duga. Jocke fick också prova på att "visa häst". Det gick sådär, med roligt hade vi.

Jocke har ju aldrig hanterat häst på det här viset men jag är glad att han försökte och att han vill vara med mig hos hästarna. Jag skrattade gott vid sidan när han försökte få Thokkadis att ställa upp så jag kunde fota.. han "how:ade" så mycket han kunde medans jag försökte förklara att "det är som att visa en hund ungefär"....Ni vet, när de skall stå parallelt med jämt fördelad vikt på alla fyra.. hi hi..Men hur det än gick så summa sumarum är jag är såååå tacksam att han vill hjälpa mig :-))Mer bilder kommer senare!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du får väl snart upp jocke på hästryggen oxå:)

Dernole sa...

Hejja Jocke, blir nog en redig hästakarl av dej ska du se ;)
Och lill tokkan är vacker som en hel dag :)