tisdag 9 november 2010

Innan stormen..

Passade på att ta en ridtur med Hilda på förmiddagen idag.


Innan snöstormen som det talas så hett om.. (hoppas det blir mycket snö här :) :)

Min vän Ingela & hennes Von var också med på ridturen idag. Vi hade planerat att ta en lite längre runda för att ta oss till ett ställe där hon kunde backträna lite. Hon ligger i hårdträning medans jag och hilda fortfarande är på "skrittstadiet" :-)

Det blev en ganska så lång runda, nästan två timmar men i nästan bara i skritt. Hilda är ju som sagt inte så tränad och jag är noga med att inte låta henne gå för hårt. Hon är pigg och allert, så jag tror hon gillar våra turer.

Det var skönt att komma ut en stund fast kylan trängde sig genom mina kläder idag. Tror banne mig att det kommer en overall på min kropp i alla fall tillslut. Vindtätt måste man ha!
 

Hilda spanar efter sin kompis Von som svischade uppför backen :) :)

Magen på Hilda blir mindre & mindre... :)
Hämtat korten på Elias!

Åh, jisses vad fina de blev! Är sååå nöjd :-)
Nu skall vi bara finna en plats att hänga den "stora" tavlan på... blir inte så lätt då jag inte har så mycket vägg kvar i mitt lilla hus där den får plats. Men eventuellt får den hänga i lekrummet där jag nyss ha målat... tror den kan göra sig fin!

Har också varit och handlat lite mat.. :-( Alltid lika tråkigt, finns roligare saker att fördriva tiden på tycker jag.. men jag har bl.a köpt råvaror för att göra mat till Elias. Han äter!!! Och gör det med bravur sen en tid tillbaka, så nu kan han förhoppningsvis sluta tänka på mina tuttar :-) *skratt*

Gör egen barnmat och fryser in istället för att köpa dessa otäcka burkar... har aldrig gillat dem och kommer nog aldrig att göra det heller. Tycker de luktar jätteilla och smaken... nä, inget för mig. Tänker jag tillbaka också när Meja var liten så åt hon bara ett tretal maträtter som hon gillade. Inte så populärt med burk!  Men såklart kan det vara praktiskt att kunna köpa burkmat när tiden krisar osv...

Ledsamt

Och som jag skrev i tidigare inlägg har Zigge fått kila vidare efter en tids sjukdom. Det känns så orättvist, han fick bara bli 5 år :-( Hans husse är jätteledsen och saknar honom så det gör ont. De fick ju så kort tid tillsammans, inte ens två år... Men han är glad åt att ha fått den här tiden och även några fina jaktdagar tillsammans Zigge. Han äe nu begravd på husses jaktmarker, där han trivdes allra bäst.

Men det är ju så... även våra fyrfotade vänner kan bli sjuka....

Nä nu skall jag trilla i soffan en stund. Elias har somnat och Meja har precis gått och lagt sig.

Ha en fin kväll! Och TA DET LUGNT I TRAFIKEN!   

1 kommentar:

Anonym sa...

Usch vad jag lider med Zigges husse och resten av familjen :(
Att förlora sin bästa vän i förtid är så fruktansvärt jobbigt.

Kramar från Michelle och Tellus