fredag 5 november 2010

Hunden...

utan pokerface!

Hm, vem kan det vara?

Man får passa sig vad man lägger på bänken när fröken är här hemma.. hon gillar nämligen mat den tjejen. Så ovant för mig att behöva passa bänkarna när man tittar bort för varken Aska, Darling eller Pika är mattjuvar på detta viset. Men det är klart, ligger det en korv eller annan gobit alldeles framför deras nos kan det ju hända att den slinker ned... men denna hamburgare jag hade på bänken idag låg längst in på bänken!!

Visserligen var den till hundarna och jag hade tänkt dela den....

Men när jag kommer hem ifrån att ha skjutsat Meja så är den puts veck!!

Hm, jag tar deras hundskålar och skall gå och fylla på lite mat till dem. De står och kikar på mig alla fyra och väntar glatt på mat när jag frågar med vanlig röst tittandes på dem "VEM har tagit hamburgaren som låg här?"
Inte en reaktion från mina tjejer.... men det fanns en som pep iväg med skammen över sig.... Jo, Jazza! Hon kröp ihop, vände bort huvudet och gick under bordet... Själv tänkte jag för mig själv "Tack för att du talade om, då vet jag vem det var som tog hamburgaren som ni skulle fått dela på" hi hi...... dessa hundar..:-))
Det är jag, Jazza som är tjuven! Jag älskar MAT!

Det blidde lite korv i skålen istället :-))

Inga kommentarer: