tisdag 2 november 2010

Hårt...

att vara utan det goda...

Faktiskt.. jag är en matnjutare. Älskar god mat, fika osv... men nu är det öken :-(

Hårt att låta bli de nybakta bullarna som ligger i skåpet... det är ju så gott att ta en nybakad bulle till morgonen eller eftermiddagskaffet....

MEN, jag ska hålla mig. Nu eller aldrig.. så är det.

Skulle ha varit en bild med i denna blogg. En bild på min kvällsmåltid som var såå god. En köttbit, biff med rostade morötter och broccoli. Till det hade jag en vitlökssås...mmmmm, gott som 17. Tänker faktiskt för mig själv... "varför gör man inte det oftare?" Nyttig mat behöver inte vara "tråkig"...


Lika så mailar jag och syster till varandra för att få lite "dagens uppdatering".. känns skoj att kunna följa varandra och ge varandra lite stött. Känns bättre än att vara alena... men det finns fler som fål lov att haka på våra nya tider.. och det är våra män! Jajjamen.. skall det ätas så får de äta av det som lagas, svårare än så blir det icke :-)) Men jag tror inte att de klagar :-))

Nej, nu börjar Anka på tv... måste titta!
Kan man byta armar med Anna?


Gó kväll på er!

Inga kommentarer: