måndag 29 november 2010

Grejar..

Grejar och grejar..

Pysslar, dricker kaffe och lyssnar på radio.
Känner mig lite loj idag efter ytterligare en skitnatt. Elias knölar på och det tar på en när man inte får sova.. jag hoppas verkligen att det blir bättre snart..

Idag tänkte jag ta en ridtur på Hilda men det är lite kallt idag så vi får se hur jag gör. Annars skall jag nog ta tag i mina täcken som skall sys klar så jag kan leverera till dem som har beställt. Hundarna skall också få sitt tänkte jag. Det blir nog lite skidåkning i skogen så kan alla följa med.. men det blir GPS på Aska då.

Min vän som ofta är ute och springer såg förmodligen gråben där vi åker skidor häromdagen!!! Skit säger jag bara.. så tråkigt att de bara blir fler och fler.. blä.

Men nu har jag inte tid att skriva mer..... Nu väntar disken på mig!

Inga kommentarer: