onsdag 24 november 2010

Göör trött

Tröttheten har smygit sig på....

Sitter vid datorn och dricker en efterlängtad kopp kaffe i lugnan ro. Elias sover i vagnen bredvid mig och Meja har sovit sedan 19:30 tiden. Hundarna är trötta och gör inte en fluga.

Skönt att få lite lugnt ett tag för det har gått i ett som det brukar här hemma. Har städat vardagsrummet idag och bytt gardiner, tvättat fönstrena och duschat mina orkideer, sytt lite på mina markeringstäcken, handlat och lagat mat.

Känner också att jag har druckit på tok för lite idag och det har satt sina spår i form av en hemsk huvudvärk :-( Jaja, den går nog över efter min goda kaffekopp som är STOR!
Sitter också och funderar lite på en del problem jag har stött på. Inga allvarliga men ändå problem som är till för att lösas. Har ringt många telefonsamtal och skall fortsätta ringa i morgon.. jag hoppas vi hittar lösningen på mitt lilla problem :-)

Nä, nu skriver jag inte någe mer idag..

Kram på er kära läsare!
PS! Jag tror det kan bli löp här inom en snar framtid!! Ds.. tycker banne mig det verkar så!

1 kommentar:

Dernole sa...

Äntligen! å vad det skall bli spännande :) hoppas att du hittar en lösning också:)