lördag 16 oktober 2010

Varannan..

timme har jag varit vaken med Elias inatt...Uhrk

Han skall äta, klappas på och knöla runt. Får också stryka och hålla handen på honom så han kommer till ro. Han spottar också ut nappen så den får jag sätta tillrätta emellanåt annars blir han sur.

Ja, jag skall ju inte klaga egentligen men det är superdrygt när man är trött och ser fram emot att sova. Man hinner inte mer än somna om så är det dags att gå upp igen.

Sen är det kyligare inne igen nu när vintern snart kommer... och det gör ju att man blir så kall när man sitter uppe... SÅ, min randiga goa pyjamas har fått komma ut ur garderoben igen :) :) För det är ju så.... man jag ju liksom ingen lust att sitta barhudad på sängkanten och tycka synd om själv själv när man egentligen kan ligga under ett skönt täcke i värmen och sova skönt..

Känner också att den här veckan har varit en skitvecka mentalt och jag har gått med huvudvärk flera gånger, vilket också gör att man blir trött. Brukar ju aldrig ha huvudvärk men händer det mycket runt i kring en så kommer värken som ett brev på posten....

Vi tränar & tränar...

Vi kämpar också på med matträningen.. gröt, välling, puré......Och jag hoppas att det lossnar snart så att Elias kan att ta vällingflaskan....då kanske jag kan få sova en hel natt igen....
MEN!

Jag är stolt ock lycklig för att ha så fina barn och jag skulle absolut inte vilja ha det på något annat sätt! Var sak har sin tid och sova.. ja, det hinner jag nog :) :)

Ha en fin lördag!

1 kommentar:

Dernole sa...

Ingen tröst men den mentala status har befunnit sig även här :( sömnlöshet/huvudvärk. men nu får vi se frammåt, och hoppas....