onsdag 27 oktober 2010

Shoppat loss!

Idag har jag haft en skön dag.

Startade upp förmiddagen med en behövlig promenad tillsammans med min käresta och två av hundarna. Sedan gjorde vi oss iordning för att fara ned på köpcentrat och shoppa lite kläder. Det blev en hel del och som jag sa till Jocke " Så här mycket har nog jag inte handlat någon gång". Det blev en STOR påse från STADIUM


Som sagt.... en hel del

  • Vinteroverall
  • Fleece jacka & byxa
  • Underställströja & byxor
  • Vintervantar
  • Halskrage
  • Mössa
  • Softshelljacka till mig
  • Överdragsbyxor till mig
  • Vantar till mig.
Rustade & redo !!!
Nu får vintern gärna komma! 

Snart får jag ut i spåret igen....=)

Skiter i knäppgökarna!

Ang "knäppgökarna" så har jag bestämt mig idag att totalt skita i de Gökar som gör livet surt för andra. De är inte ens värda att irritera sig på.... Och hur det än är så i det långa loppet så är de de som förlorar.

Varm kram till er som kryddar mitt & andras liv med det "lilla extra" :-)

3 kommentarer:

Dernole sa...

låter bra! låt gökarna hålla till i i trädtopparna :) där kan dom gala.
Kram

Flodagatan sa...

Helt rätt inställning!!
Varför lägga ner energi på sånt. Men jag vet oxå att det är svårt att låta bli :-/

Finfina kläder ni har shoppat..
Själv åker jag till Ullared imorgon - livsfarligt ;-) men jag hörde ryktesvägen att dom ska ha jättefina "softshellsoveraller" så nyfiken - dom skulle tydligen vara väldigt poppis så jag får se om jag hinner med nån när det är "knökfullt" med folk :-)

Jag ska stå i VINKA rutan med min äldsta son ( han med hjälmen hihi) och vinka till er ha ha.. Kolla in hemsidan..

Ha en god natt..
Kramen...

Ingrid sa...

Åååh så sugen jag blev på snö, vinter o skidspår när jag såg bilden =)