onsdag 6 oktober 2010

Nu har jag satt bollen i rullning....

Idag har det varit en stor dag för mig..

Har varit runt på två spännande uppdrag och det ena uppdraget gav mig massor av inspiration och jag blev alldeles i gasen ! Weeeeee, säger jag bara...:)

Kan och vill inte avslöja riktig än vad det är jag "håller på med" men känslan är häftig. Är så stolt över mig själv att jag gjort det här nu. Jag har verkligen väntat och funderat i nästan 10 år!!!!


Känns jättespännande men samtidigt jättenervöst. Många frågor snurrar i huvudet men någonting säger ändå att jag kommer fixa det. Så nu hoppas jag verkligen på att "han däruppe" finns och att det kan gå som jag vill. När jag för en gångs skull har vågat!

Bollen är som sagt i alla fall i rullning och jag hoppas att den rullar på, helst i nedförsbacke... vore trist om det blev en uppför nu när jag har sparkat igång den! :-)Känns superpirrigt och jag längtar efter fortsättningen!


Och förresten!
NÅGON gissade rätt på vår tilltänkte hane. Men om jag gissar så kanske "Anonym" är någon vi känner...har jag rätt?? 
Hanen i fråga har ju funntis i våra tankar ett antal år :-)) Mer om honom kommer men nu måste jag kila till sängs. Elias är ju som sagt lite trullsig på nätterna nuförtiden så det gäller att lägga sig när han sover så jag får vila lite. Såg ju igår att han sin 4:e tand på G och det bara på två månader!!! Inte så konstigt att han är lite trullsig.
Kram & Godnatt

2 kommentarer:

Eva sa...

Nu blev jag nyfiken. Vad har du för nåt på gång?? :0)

Jane Hagström sa...

Hi hi.. ja, det är ju det som är meningen ;-) Men det handlar ju om våra bästa vänner - HUND!