fredag 15 oktober 2010

Nu finns hon.....

på riktigt!!
Idag fick jag se att Thokkadis registrering i World Fengur (databas för alla registrerade Islandshästar) kommit in. Känns skönt att veta att allt är i sin ordning och att min lilla tjej nu existerar "på riktigt" :) Känns roligt... Min första Isis :-)

Hennes ID nummer blev SE2010201549 och hennes namn blev registrerat med det Isländska Þ som är vårt Th. Det gör ingenting men jag kommer att skriva hennes namn med Th.

Jag - hästuppfödare?

Jo, det är så faktiskt. Jag står som uppfödare åt Thokkadis eftersom jag är fodervärd till hennes Mamma Hilda. Är jätteglad för det men hade någon sagt detta till mig för ett år sedan hade jag bara ruskat på huvudet......men det är ju så... man vet aldrig vad som komma skall....känns i alla fall kanon och jag hoppas att vi kommer få många fina år tillsamans :-)

Och jag VET.... Thokkadis kommer inte bli den enda islänningen som bär gårdsnamnet GLavaRis :-))

3 kommentarer:

Anonym sa...

Isis?
Jocke brukar skryta om sina "Gräsis"

Dernole sa...

Välkommen som islandshäst uppfödare :)

IggePop sa...

Grattis och lycka till! Kram