torsdag 21 oktober 2010

Lillkillen

Elias växer och växer så det knakar!

Vet inte hur många klädesplagg jag har lagt till arkivet. Känns faktiskt lite vemodigt att lägga undan de små kläderna som är så söta och nästan oanvända för att de inte är slitna. Min bäbis som har blivit så stor....

Och nu kan han sitta!

Det gick så fort, rätts om det var så satt han bara där med armarna rätt ut för att kunna hålla balansen! Så nu är favoritsysslan att sitta inne i lekrummet på filten och pyssla med leksakerna. Han vill inte sitta i köket i barnstolen.. för den har han tröttnat på :-) Han sitter lääänge och pysslar med leksakerna och är hur nöjd som helst. Kom också på att han inte äger en enda bil!
Han är ju faktiskt en kille och lite "killprylar" må han väl ha? De sägs ju att de redan som små brukar "välja" sina leksaker utifrån om de är pojkar eller flickor... Men jag vet, yids nog kommer han få sina bilar :-)

Fotovisning idag!

Vid 11 tiden skall jag och Jocke ned och kika på bilderna hos fotografen som tog bilder på Elias i förra veckan. Skall bli så skoj och jag är lite förväntansfull faktiskt.. är dock beredd på att det kommer bli svårt att välja ut 8 favoritbilder utav massor!

Här kommer dock några jag tog häromdagen. En gó och glad kille som idag inte är på så bra humör :-(
3 kommentarer:

Eva sa...

Fina bilder. Vilken sötnöt han är!!
:0)Eva

Jane Hagström sa...

Tack :-))

Sara sa...

MINIJOCKE =)