fredag 8 oktober 2010

Han gapade!

Jamen SHIT vad glad jag blev!

HAN, den lille killen gapade och VILLE ha gröt!!

Kan inte fatta, jag satt som en fågelholk och trodde inte på det jag såg. Min lille gosse ville ha mer utav havregröten från Nestle..smak Päron & Banan :-))

Fy bubblan, känns helt sjukt att man kan bli så glad för så lite. För mig känns det som en stor sten som trillat ned och lättat på trycket lite och jag hoppas verkligen nu att det börjar lossna för honom så han kommer igång att äta ordentligt.

Visst kan jag amma honom ett tag till men inte jämt och inte på det sätt som är nu. Det blir lite för mycket när han vaknar två till tre gånger på en natt och vill tutta. Nej, då är det inte så kul. Hoppas nu att gröten kan göra honom lite nöjdare så han sover bättre.

Jag ser också fram emot den dagen jag kan vara borta utan att känna att jag måste kunna ta mig hem om det krisar. Vill kunna veta att han blir nöjd fast jag inte finns i närheten. Skulle ju också vara skoj att gå ut och "svänga sina lurviga" :-)) DET var ju ett tag sedan!!
Men vi kanske är på G nu? Hoppas hoppas:-))  

1 kommentar:

Anonym sa...

Hi hi han kommer att lära sig han med.....
Vet ingen som hänger kvar vid mammas tutte när de är vuxen(men så länge vill man ju inte ha kvar dem förstås....)! :)
När man vill att det ska gå undan så känns det alltid så långsamt! KRAM! /Petra