lördag 23 oktober 2010

Fullt ös

Här går det undan!

I eftermiddags tog jag en lång cykeltur med hundarna. 3 av 4 fick följa med idag, Aska fick tyvärr bli den som fick stå över. Hon är nog inte helt ok vad jag tycker så vila står på hennes schema.

Modigare & modigare

Ju fler hundar man har desto mer planering, påhittighet. & tid krävs. Idag kände jag att jag inte hade lust att fara på två cykelvändor med hundarna som jag annars har gjort, så nu fick det helt enkelt bli att köra med tre !

Och vet ni?

Det gick "sketa bra" =)

Darling, Pika & Jazza skötte sig utmärkt och det blev en tur på ca 1 timme, genom skogen på stigar och fina grusvägar. Visst var jag lite nervös innan och tänkte "hur skall det här gå med tre" men eftersom hundarna bara har ett "framåt tänk" så fungerar det superbra. Jocke satt i soffan och "vinkade adjö" strax innan jag skulle fara.. "jaha, de var de 11 åren de" sa han med glimten i ögat :-)

Underbart vackert i skogen en kall höstdag

Paus en stund vid "vårt" vattenställe.... "ja, Pikas sele är för liten....
men jag skall beställa ny utrustning snart inför vinterns skidåkning"

Nöjda 4 bentingar

Hela eftermiddagen/kvällen sedan vi kom hem ifrån vår tur har hundarna varit så nöjda. Jag verkligen älskar när jag vet att de har fått "sitt". Då kan man njuta av att ha en skön stillsam kväll inne med sin familj :-)

Hoppas ni har haft en fin lördag tillsammans med era två eller fyrfotade :)   

Inga kommentarer: