fredag 8 oktober 2010

Fredag

Kaffepannan smattrar och doften av kaffe lägger sig som en härlig doft i vårt lilla hus. Elias har precis somnat om efter att ha varit vaken sedan 05:45. Han har ätit lite gröt så jag känner mig nöjd. Kan väl dock inte påstå att han är överförtjust men vi jobbar på det.

Meja sitter och njuter i soffan med sin barn tv. Hon har en filt om sig och väntar på att jag skall fixa kläderna till dagens skola. Hundarna ligger fortfarande upp i "sitt" rum och sover... fast de lyssnar och väntar på att jag skall komma och släppa ut dem - garanterat!

Och husse...ja han sover!

Idag har jag inte så mycket planerat annat än att jag skall åka till stallet nu på morgonen efter att jag släppt av Meja på skolan. Tänkte ta mig en liten ridtur på Hilda (mitt föls mamma). Skönt för henne att få röra på sig lite och själv tycker jag det är så njutbart av att bara få vara för sig själv en stund. Vi passar ju bra ihop - båda mödrar som behöver ett break :-))

Ha en fin fredag!  

 

Inga kommentarer: