fredag 22 oktober 2010

Feber & vaknatt

Ja, som jag skrev i mitt tidigare inlägg har Elias feber..

Tempen steg rejält inatt så jag blev faktiskt lite orolig. Som högst har han varit uppe på 39.8 och då skall man tydligen lägga på 0,5 eftersom det är en örontemp. Det stod så på "nätet" i alla fall...

Vill ha supp!

Har bara flytande alvedon hemma och det var ingen hit. visst han får i sig lite, men det mesta kom upp i form av en kräka :-( Så nu drömmer jag om att få hem supp så jag kan stoppa i rumpen på lilleman.

Han har legat i min famn sedan i går kvälls vid 20, och jag kanske ha sovit max en timme! Trök säger jag bara....men det enda som är viktigast nu är att han blir bra.

Kram från "nattmamman"

3 kommentarer:

MammaMia sa...

ÅÅååå små pluttar med feber är inte kul :( Om jag hade haft rätt styrka på mina supp här hemma hade jag kommit på direkten !! Mina barn är lika bara supp som funkar vid så hög feber annars bara kräks dom upp det.Hoppas att Elias mår bättre idag <3 Kram kram

Anonym sa...

Örontemp ska man inte lägga på nåt. Den ska visa så nära "rätt" temp som det går, till och med mer exakt än rump-tempen. Det är mun och i armhålan man lägger på, men så är det väl knappast nån som tar på barn ialla fall.
Supp hade ju funnits här ju. Men även på mackar och affärer numer. Skicka "gubben"!!
Hoppas han blir frisk fort!!
Kram från oss/Petra.

Ingrid sa...

Åh stackars lilla plutten!! Krya på sig kram till er och hoppas att han snart blir bättre!!!!!!
Kram Ingrid