söndag 17 oktober 2010

Ensam...

igen...:)

Har nyligen "vinkat´adjö" till Aska & husse som skall åka på några dagars jakt tillsammans med "grabbgänget".... bössa, öl, hund, och lite kläder var tydligen allt som behövdes.:) :)
Gissar att de kommer få det skoj... Suck...

jo, en viss avundsjuka kan antydas och det stämmer... JAG VILL OCKSÅ ÅKA!!!!!!!

Men den som väntar på något gott..... och min tid kommer.... bara Elias kan släppa bröna! Ha ha.. ja, för så är det.... :) Men jag är glad. Så länge hundarna kommer ut är jag nöjd, det är det viktigaste.  

Nä, ingen idé att sitta här och sura. Nu skall jag ta kidsen och göra lite ärenden och sedan skall Meja till ridklubben och efter det skall vi gratta min brors flicka som har fyllt 9 år. Full fart med andra ord :) :)
Hoppas att Aska kopplat på sin nos :-)
Ha en fin höstlig söndag!

1 kommentar:

Dernole sa...

Till vintern när vi blivit mer färdiga i stugu, och grabben klarar sig utan bröna ;) tar vi en tur upp och njuter snö, fjäll och gott vin :) eller hur?