söndag 24 oktober 2010

Drömmer mig bort..

Efter en skitnatt så känner jag bara mig sååååå trött.Huvudet hänger, lika så ögonen och kroppen känns som den väger 20 kg för mycket.....

Drömmer om solen, värmen och det kravlösa....Tänk om man fick ligga på en solsäng i en vecka...... Lovley :-)

Självklart UTAN barn.....

Ta dagen som den kommer och bara slappa, läsa en god bok, läsa skvallerblaskor.... ligga och lyssna på havets vågor...äta god mat...

Inte så tokigt va?


Men wake up!

Hur skall det gå till då? Vem skall passa barnen när pappa jobbar.... vem skall ha hundarna......

Får nog inse att det bara är en dröm.... SUCK

MEN.... bara för att jag drömmer mig bort en vecka själv i slöhetens tecken så betyder det inte att jag vill vara ifrån min familj.... VI hade gärna kunnat åka tillsammans...........DET är också supermysigt...=)

1 kommentar:

Dernole sa...

Så känner vi nog alla, och det är okey att tröttna. För om vi tillåta oss att se det som är tråkigt kan vi också se det som är bra. Och det är det som är skillanden mellan äkta och oäkta :) Kram på dej och sova kan du göra när du blir gammal ;)