tisdag 5 oktober 2010

Badtime!

Mycket kaffe har det blivit idag :-))
Nu är jag vaken och sitter i lugn och ro i mitt gula lilla hus medans Meja & pappa är och röjer i badhuset.

Meja har blivit lovad i förra veckan att få åka till badhuset med pappa, och idag var det äntligen dags! Som hon har längtat !!

Det är höjdpunkten för henne, hon älskar vatten och att åka rutchkana. Hon är heller inte den tjej som är rädd för swicha ned i hög fart, ju snabbare desto bättre =) Superkul för lekfulla föräldrar!

Belöning för gott uppförande

Meja är ju som sagt en tjej med skinn på näsan och har ett ibland ett humör som kan göra vem som helst galen. Lika så är hon en duktig skådespelare. Vi har haft våra "samtal" med fröken på skolan redan och som förälder törs man nästan inte höra vad som har "hänt" idag.. Usch, skitjobbigt men det blir bättre =) Men jag kan också poängtera att Meja är inte den enda....:)

Så istället för att bara tjata och gnata hela tiden så har jag bestämt att belöna henne när hon är duktig istället. Annars är det lätt att det blir så mycket negativitet och det är så jobbigt.
Så idag fick hon en liten överraskning! eftersom hon har varit duktig. En ny bikini och en röd jättefin tröja med Hello Kitty! Gissa en som var glad? Det var verkligen pricken över i:et! Swich sa det så hade Meja på sig sin bikini och sin nya tröja :-))

Känns så skönt i en mammas hjärta att hon uppskattar och visar att hon blir glad :) Hoppas bara att bikinin sitter på plats också så den inte far av när hon badar! Hi hi.. för ni som vet är ju Meja inte någon kraftig bit :-) Kan ju också hålla tummarna att hon sköter sig fortsättningsvis också.....men det återstår att se.

Nä, nu måste jag göra lite nytta när lillkillen sover!

Inga kommentarer: