fredag 24 september 2010

Vilken ände?


Har massor att göra och jag vet inte vilken ände jag skall börja...


Redovisningen för provet måste fixas och jag gruvar mig lite faktiskt... det blir så plottrigt när man väl sätter sig och räknar. Kritikerna skall fixas, två är gjorda men jag fick de sista igår kväll så jag har lite att tillägga på dem innan jag kan skicka iväg dem. Bokföringen skall också hinnas med.... ringa samtal skall jag också hinna med men det är inte så lätt när Elias sitter och tjoar hela tiden.. tvätten skall fixas och hundarna behöver ut. Men jag klagar inte... hellre lite att göra än ingenting, men ibland skulle man behöva klona sig lite... :)

Ledig nu men sen då?


Ja, massor har man att göra hela tiden och jag har svårt att tänka på att jag kommer börja jobba sen. HUR skall jag hinna då? Då har man inte så mycket fritid att spela på...... drömmer mig bort lite... "Tänk om man slapp jobba"... gu vad skönt det skulle vara.. men it´s a dream baby...:)

Och på tal om jobb så måste jag sätta mig och räkna lite, både på mitt företag & redovisningen för SGSK :)))

Ha en lovely day gott folk!

Inga kommentarer: