söndag 19 september 2010

Syskonen slår till!


Frosti & Adilla gjorde det bra på Långtora!

2 x 3 Ukl


Underbart!
Får man säga. Det känns så himla bra i ens uppfödarhjärta att få vara med om att de tar premier. Jag är så stolt och är så glad över att ha valpköpare som tränar och jobbar med sina hundar. NU har jag/vi fått kvitto på att de har egenskaperna på plats!

Spelar ingen roll om det är en 3:a eller ett 1:a pris det struntar jag i för en premie är en premie. I alla fall för mig. Visst hade jag önskat en 1:a, vem vill inte det?

Men med våra förutsättningar så är en premie jättbra. Adilla har bara varit på fältet en gång och det var i onsdags och Frosti har aldrig varit på fält!! DET tycker jag är en prestation.

Extra roligt är också Hasses (domaren) öppna kritik till Jocke när han sa att Adilla jagade fint tillsammans med honom :-) Adilla ägs ju av Tomas Sjööns men han hade tyvärr förhinder att föra Adilla så Jocke fick föra henne istället. Kul att det funkar fast inte "husse" kunde vara med.Jocke med Adilla (ägare Tomas Sjööns)
Marica med Frosti
(Torsten Andersson)

Så nu kan jag stolt säga med glimten i ögat att 1/3 del av kullen är jaktmeriterad! hi hi...

5 kommentarer:

Dernole sa...

Stort grattis, dröjer inte länge förrän de övriga 2/3 plockar premier. Än en gång grattis som uppfödare, till så lovande talanger.

Dernole sa...

Stort grattis, dröjer inte länge förrän de övriga 2/3 plockar premier. Än en gång grattis som uppfödare, till så lovande talanger.

Nina K sa...

STORT grattis!!

Anonym sa...

Härligt GRATTIS!!!/Stefan H

Anonym sa...

Jättestort grattis!!

Kram
Michelle