söndag 19 september 2010

Spännande lycka


Yeeehooooo!!

Idag håller jag tummar & tassar hårt som 17 för att det skall gå bra på Långtora :-)
Känner att jag sitter på nålar och bara väntar & väntar på att telefonen skall ringa..... usch, inte skoj att vara hemma...
Jocke för Adilla idag och efter första släpp så hade hon inte kommit i fågel.. men det har Frosti!! Han har ett godkänt arbete på rapphöns om jag inte minns fel. Men det kommer inte bli en hög prisvalör, men pris är pris tycker jag. Allt för många stirrar sig blind på 1:a priset tycker jag...

Han var tydligen lite "smygig" efter att han hade fått sin situation.... vet inte riktigt hur det var men nu håller vi tummar & tassar hårt att Marica får bärga en premie med sin Frosti idag!
Pika hade start igår men det blev tyvärr inget. Hon hade chansen för det fanns fågel i hennes släpp men hon är oerfaren och fåglarna var inte så samarbetsvilliga för henne. Nu har vi inte fler starter på våra hundar denna säsong utan nu kommer vi lägga tiden på träningen och jakten.
Phu.. nu skall jag vänta vidare på fler rapporter!

Inga kommentarer: