onsdag 8 september 2010

Skitgöra


Rensar, rensar och rensar... Ett riktigt skitgöra. Men som alltid efter skitgöra får man njuta av ett bra resultat. Vi skall fylla på med grus på infarten och innan vi kan göra det måste ogräset bort. Jag var lite i taget för det är ganska så jobbigt. Har tom fått träningsvärk i baken av att krypa runt =) nä nu skall jag gå och träna med hundarna i hundgården. Luckträning blir det! Hi hi.... Sen vill jag bara säga att man skall ta reda på fakta innan man trycker på gasen, blir bara så besviken på folk som inte kan facea en rakt i ögonen direkt om de har något att säga för då kan man ge ett svar också... Tänkvärt tycker jag.

4 kommentarer:

Ingrid sa...

Väldigt tänkvärt och BRA skrivet! Blir totalt skogstokig på sånt där!!

Kram på dig!

Hoppas att det går bättre att kommentera nu då, för jag blir tokig på strulandet med kommentarer som inte når fram..

Jane Hagström sa...

Tack Ingrid:-)) Ja, kommentarerna lever sitt egna lilla liv ibland! Hi hi

Anonym sa...

Hej där fina tjej =)
Det var så otroligt länge sen och jag hoppas verkligen di har det bra. Jag är tillbaka i blogg världen så hopaps vi kan följa varandra igen =) Kramen
www.metrobloggen.se/browneyedgirl

Bonde-Susanne sa...

Hej Jane! Snyggt blir det och dessutom bra träning :-)

// Kram på dig!