onsdag 22 september 2010

Nya bekantskaper

Äntligen en liten uppdatering! Här far dagarna förbi må ni tro.. hinner ingenting tycker jag...förutom det man SKA hinna såklart ;-)


Men!


Vi har träffat Tyska Gordonsetteruppfödare!

Fick som sagt ett mail för några veckor sedan om ett glatt gäng från Tyskland som ville komma och hälsa på oss lite med sina gordonsettrar när de ändå var på Sverigesemester. De har kennel Black É motion och riktar sig till de som vill jaga/träna med sina hundar. Eftersom de var i närheten tyckte de att det skulle vara skoj att se lite svenska Gordonsettarar som används till jakt och då hittade de oss!!

Jätteskoj tyckte vi och bestämde att vi skulle ses i måndags under förmiddagen. De anlände vid 11 tiden. Vi fikade & talade hund så gott det gick med gnagglig engelska =) Men hur det än är så förstår man ju varandra i slutändan. Det var en trevlig stund och när vi hade tjattrat klart for vi ut med hundarna så de fick röra sig. De hade med sig 4 gordonsettrar. 3 tikar och en hane.


Familie Rösch

Malungsbesök

Idag styrde vi även kosan till Malung för att hälsa på dem i deras semesterstuga. De hade även bokat in lite fågelhundsträning hos "Perka P" från tips av oss. Det blev andra vändan de åkte dit för att träna så vi hakade på och kikade lite. De lärde sig massor som de sa och ville gärna komma tillbaka igen snart....


Uppladdning innan släpp på fält...=)


Flott stånd :-)

Zazza - Prinsessan!

Såklart stannade vi till hos Anette & Aw som har Zazza (valp B-kull). Zazza kände igen oss och sjöng en truddelutt innan hon gick och lade sig på soffan igen. Ni förstår... en prinsessa som Zazza blir ju lite trött när hon är ute med husse hela dagarna i skogen =) Bästa stället att ligga på är i finsoffan!


Fin tjej skall ligga i fin soffa!

Och på tal om ligga....

Så skall jag lägga mig NU!

Gó Natt!

Inga kommentarer: