torsdag 9 september 2010

Lycka!


Jag är så stolt!!!

För vet ni varför??

Jag har fått äran att rida min goa vän Ingelas unghäst Von!!

Vi bytte hästar idag till ridturen. Så spännande:-)) Hon skötte sig galant och höll sig i skinnet hela ridturen. Jag hade ju förberett mig på att hon skulle testa mig lite, men hon gjorde faktiskt inte det. Men det kanske är som Von´s matte säger " Vi är som i ett flow just nu :) :)" Hi hi.....Ni, vet när allt bara flyter på och när det känns så bra? Hoppas det fortsätter så för det är ju så kul!
Härlig känsla är det i alla fall att sitta på en häst som är så pass ung. Hon blev inriden sent förra hösten så Ingela har inte ridit henne så väldans länge, men jag måste säga att hon har gjort ett jättefint jobb med henne =)

Alltid nyttigt att se hur ens häst ser ut med en annan ryttare på. Då ser man ju sin häst på ett helt annat sätt. Kan ju vara nyttigt i sin kommande träning. Sen rider man ju lite olika och man lär av varandra.


Vi blev fotade!

Jocke, Meja & Elias var lite på resande fot så vi stötte på dem under vår ridtur. Ja, inte skulle jag då stanna någon för att be dem ta kort på oss.. ha ha.. :-))

Installerad mus & mailprogram!

Äntligen har jag fått tillbaka min dator igen. Nytt operativsystem, ny mus och en massa inställningar, känner jag nu att jag är på "banan" igen. Jäkla strul med datorer hit och dit... De skall bara fungera och där med BASTA!
Nä, det fick bli ett kort blogginlägg idag.. klockan har ringt "Time to go to bed"

2 kommentarer:

Sheriffen´s sa...

Hujuj så bra det gick!! Å´precis, det är så kul att se Von med en anna ryttare och att få sitta bredvid liksom :) .
Det blir fler gånger!!!

Jane Hagström sa...

Kul! det ser jag fram emot!!