måndag 6 september 2010

Lite beviken...


Jag skall inte hymla och säga att allt känns bra...

för just nu känner jag bara ett stort tomrum. Jag är så besviken på att det inte blev några premier för oss på provet och då menar jag inte bara för "våra" hundar utan över huvud taget.

Inte ett enda diplom fick jag skriva.... suck.

Men lite nöjd är jag också faktiskt.
Arrangemanget blev bra, alla var nöjda (hoppas jag) för vissa blev dock det lite rökigt ! Mer om det senare =)

Mina valpar har visat att de har framtiden för sig. Den som utmärkte sig mest var Adilla, som är helt otrolig, så så synd att hon inte fick någon riktig chans.... Pika gick också bra men blev trött på söndagen, likaså Frosti. Aska gick super på lördagen men kom inte för fågel. Igår.. ja, hon hade chansen men jägare som hon är gick hon lite för långt då hon reste två ripor som låg nära... 30 m ca. Kul var iaf att hon visade husse en rejäl avance! Nu får vi vänta vidare på den där 1:an :-)

Nu är jag dock så så trött att jag tänker bara softa idag så bilder och utförligare rapport kommer sen.

Inga kommentarer: