torsdag 2 september 2010

Klar!!!


Äntligen ser jag ljuset i tunneln!!

Tack alla ni som tror på & stöttar mig! Love you :-))

Kommissarien har jobbat klart för idag efter en hel dag tillsammans med min dator och min skrivare kan jag äntligen gå till sängs med ett litet lugn i kroppen. Många timmar har det blivit men nu tror jag att allt är ordnat.

Jag har också lovat mig själv att aldrig klaga på en kommissarie eller de som arrangerar ett prov. NU vet jag hur pyssligt det är.... ryser bara av tanken om någon kommer och säger "jag önskar byta parti" :):) Ghaaa, det kommer inte att accepteras vill jag lova.... och som kommissarie har jag rätt att säga nej.

Är dock väldigt tacksam över att jag har erfarenhet att gå prov och erfarenhet över att ha arrangerat ett antal utställningar. På så sätt är jag kompis med kommissarieprogrammet och vet vad som skall göras. Är också så glad att jag har sparat mina gamla kommissarieinstruktioner. Många gånger har jag läst dem nu och de har varit till stor hjälp! Tanken slår mig dock... varför har vi inga instruktioner tillgängliga på FA´s sida??? Tittar man där så är de under "bearbetning" Jo, tjena, vad hjälper det mig? Tur då att det var jag som tog på mig att arrangera ett prov och inte någon "ny" som kanske skulle behöva mer hjälp. Det är ju inte heller en bra tid att ringa och få hjälp av folk.... jakttider!! Nej, bättre info och stöttning måste till för de som skall arrangera prov & utställningar!!! En mycket viktig punkt tycker jag för annars har vi snart inte någon kvar som vill hjälpa till. Tål att tänkas på.....

ID kontroll
I morgon skall äntligen Thokkadis ID märkas och kontrolleras för registrering. Maria som hon heter kommer vid 10 och då tänkte jag ha hästarna redo. Då spar vi lite tid för att vi skall komma iväg så fort som möjligt!

MOT SKOGEN!!! Weeeee, see you there my friends!!!!

Snipp, snapp slut så var blogginlägget slut!

Nu väntar sängen!!! Gäääääääääsp!

Inga kommentarer: