torsdag 23 september 2010

Hur svårt kan det vara ?


Jag väntar & väntar.......på mail!!!

Varför får man aldrig svar när man vill??

Helst skulle mitt mail ha besvarats redan när jag tryckte på "sänd" för någon dag sedan...

så är det jämt.. när man väntar tar det alltid så lång tid...

En del borde inte ha mail....

Eller
så kan det också vara så att "ja, jag har fått ditt mail men jag har inte haft tid att svara" ... MEN HALLÅ!! hur dj**la svårt kan det vara??? VA?

Lika så med sms....

Fan så irriterande när man skickar sms och den i andra änden inte svarar. Speciellt frustrerande är det när man vet att personen i fråga bor med sin mobil i handen....
Ja, nu låter jag bitter... men så kan det vara ibland...

Har i alla fall varit ut på en supernice ridtur idag med vännen Åsa och hennes unghäst... minuterna bara flyger förbi och vips har man ridit klart... skoj är det =)

Longerade Hilda också en liten stund innan vi red ut. Hon behöver röra på sig lite och jag tror hon tycker det är roligt. Har longerat henne några gånger nu och idag märktes det tydligt att hon lärt sig ett och annat.. De är lättlärda :-)

Vi har också fått en ny häst i stallet... en 24 åring som heter Målle... ja, det är inte hans riktiga namn men kallas så. Han skall vara sällskaps häst till Ingelas hingst Gandur. Gandur har tyvärr gjort illa sig på sitt hingstbete och behövde komma hem och bli ompysslad av sin kära matte men behövde såklart en killkompis i hagen.... Inte värt att blanda in hingst med ston :) :)

Nä, nu skall jag krypa till kojs.. i morgon är vi åter till vardagen här hemma.

Nattinatt!

Inga kommentarer: