söndag 12 september 2010

Höstligt


Nu är den här med råge!

Fick en sådan höstlik känsla i morse när jag vaknade och tittade ut genom fönstret. Löven faller, faller och faller! På bara några dagar har det gått så fort..... naturen förbereder sig för vintern.


Gula löv överallt...


En av miljoners miljoner....

Måste faktiskt säga att jag tycker det är lite trist. Jag älskar hösten och jag gillar vintern med allt som hör till. Men jag känner mig liksom inte riktigt färdig med sommaren. Det enkla att bara slippa klä på sig en hel massa.... så skönt. Men som allt annat... det inte att ändra på.....

Nu gäller det dock att rota fram alla varma kläder igen. Till Elias måste jag inhandla vinteroverall. Även Meja skulle behöva... Bäst att göra det snart annars blir vi utan. Det brukar ju vara så.

Nä, nu skall jag åka med barnen och ta med mig min syster Lina och kika på lite Islandshästtävlingar i Romme. Hoppas bara det blir uppehåll för det ser inte så värst skoj ut ute idag..... stövlar på bli det dock!

Inga kommentarer: