lördag 18 september 2010

Gissningarna var rätt :)

Nu har jag hållt er på sträckbänken va?

Gissningen jag la ut tidigare i veckan är så rätt, så rätt. Ja, vi funderar helt enkelt på lite valpisar här hemma igen.GLavaRis C - Kull 2009

Tankarna har ju såklart funnits ett tag men man måste ju också känna för att ha en kull, jag menar de sköter ju sig inte själv precis =)

Passar också bra i tid nu när jag är hemma och är mammaledig, då kan jag vara hemma i 8 veckor utan problem och man slipper pyssla med semester odyl. Tar vi kullen om ett år så är inte det bra heller då jag börjar jobba igen. Så vi kom fram till ett beslut och beslutet blev att Darling skall paras :-))

Darling fyllde ju också 3 år i mars så när kullen föds (om det blir så) är ju hon nästan 4 och det tycker jag är en bra ålder för valpar. Inte för tidigt och inte för sent :)

Skall bli jätteskoj och vi har så gott som bestämt vilken hane det blir. Det är lite saker som skall gå i lås först innan jag kan avslöja vem det är. Men det är en hane som än så länge inte har någon kull i sverige. Hanen kikade vi på redan 2006-2007 när vi hade Yippee... så han har funnits ett tag i våra tankar. Spännande =)

Här följer några bilder jag tog häromdagen :-))


Full fart med stil såklart!

Håller också på med en uppdatering på vår hemsida http://www.glavaris.se/ men det tar sin lilla tid.. har mycket att skriva men jag hoppas att jag får uppdaterat nu under förmiddagen.

Nu väntar kaffekoppen!

2 kommentarer:

Dernole sa...

Hej
har fått svar :) ringer när jag har slutat jobb.....

Jane Hagström sa...

Hi hi! Jag med :-)) Igår.. JA ring! Ser fram emot det!!!! KRAM