måndag 13 september 2010

Ej till Salu

Hi hi... jag drar tillbaka min "annons"..


Meja är INTE till salu.....:) Och jag ber om ursäkt till de som har ringt och mailat helt i onödan!

TUR är väl att ordningen är återställd här hemma igen för annars skulle jag bli tokig. Meja gick mig verkligen på nerverna igår med sitt dåliga humör och sin otroligt starka vilja. Hon försöker få sin vilja fram här hemma men utan resultat såklart. Å, nä så länge hon bor hemma är det jag som bestämmer!! :) Jag satte verkligen näven i bordet igår och det var nästan så jag blev rädd för mig själv! Men det värsta jag vet är när de inte kan uppföra sig tillsammans med andra och när man är ful i mun....

Igår är igår, idag är en annan dag =)

Vi har i alla fall haft en bra dag idag. Jag, Meja och Elias tog en promenad för att leta tallbarr att göra ett litet höst arrangemang att sätta i kruka. Meja var eld och lågor och arbetade hårt för att få till den så att det blev bra. Hon gillar att pyssla. Allt frid och fröjd :-)) Vi gjorde också en liten repa på stan, besökte banken och lekplatsen en stund :-)


Älskade SKIT unge!
Stolt över "sitt" arrangemang

Inga kommentarer: