tisdag 24 augusti 2010

Yes - Där satt den!

Äntligen säger jag bara!Jag har lyckats övertala min lilla tjej att köpa jeans!!! Hurra vad jag är glad... det blev inte bara ett par utan jag shoppade tre par på samma gång när jag ändå var ute och Meja godkände byxorna. Hon fick tom prova dem i provhytten till förtjusning :-))

Förskolan har ju börjat nu på allvar och med det så behövs det kläder. Ni som känner Meja vet ju att hon bara går i tights/strumbyxor annars och har totalvägrat sätta på sig byxor! Förra vintersäsongen tyckte jag inte att jag gjorde annat än att handla tights åt henne. De håller ju som sagt inte så bra... vissa gick sönder redan efter en dag. Nu hoppas jag att hennes jeans blir väl använda!


Rediga byxor :-)

Handlade också ett par Hello Kitty mockasiner som hon kan ha på gymnastiken och en mysoverall. Cubus hade kampanj på köp 3 betala för 2 så hela kalaset slutade på 576:- vilket jag inte tyckte blev så farligt för tre par jeans, sockor och mysoverall tvådelad. Var också in på H&M och handlade strumpor. Lika bra det för i morse blev det ett jäkla rabalder med sockorna eftersom Meja tyckte de var för låga....:) Den tjejen vet precis hur det skall vara!

Hoppas nu att lugnet med kläder håller sig ett tag... hatar att tjata och bråka om dessa dj**la kläder....

Rutiner

Har också börjat med riktiga rutiner så att vår morgon/kväll skall bli så bra som möjligt nu när hon har börjat på förskolan. Redan innan hon går och lägger sig får hon välja tillsammans med mig vilka kläder som skall gälla tills nästa dag. På så sätt slipper vi onödigt tjafs på morgonen! Hon är helt med på noterna och tycker det är skoj!

Skall också inhandla en väckarklocka till henne. Hon börjar ju redan 8:15 så några långa sovmorgnar är det slut på. Meja är stolt att gå till förskolan. Många nya vänner har hon redan träffat, så jag hoppas att de kommer dyka upp här hemma sen... =) Jätteroligt att få lära känna nya härliga individer!

Hoppas också att jag får besked från kommunen snart också om att Meja kommer få gå på fritids fast jag är mammaledig... Man kan söka dispens och det har jag gjort =) Kan berätta mer om det sen.

Nä, nu skall jag knappa in lite hundar i datorn! Provet närmar sig med stormsteg!

Inga kommentarer: