söndag 29 augusti 2010

Utan datorjävel!


Men det är väl faan också att ingenting kan få fungera riktigt när man som mest behöver det. Ni får ursäkta mig men man blir så himla förbannad! Datorn köpte jag ny i början på mars. Inget 'billigt' skit utan det kändes i plånkan kan jag säga. Men vad hjälper det när den har tackat för sig? Hade dock tur med provbiten då jag precis hann skriva ut de sista anmälningarna. Men nästa steg är till och skaffa en dator jag kan ha nu ett litet tag framöver för provets skull. Och sen behöver jag inte fundera på vad jag skall göra ikväll när Jocke kommer hem från jakten. Kan ni gissa? Sätta mig och lägga in alla hundar i programmet igen såklart! För ni alla som har anmält er vill ju veta om ni kommit med, har jag inte rätt? Hm...kan i alla fall säga att alla har en start förutom övriga raser i Skl där det blir reservlista. Jag återkommer så snart jag kan! Vill ni mig något så måste ni ringa eftersom jag är utan E-mail! Kram från en lite irriterad Jane

Inga kommentarer: