onsdag 4 augusti 2010

Uppsutten:-))

Äntligen har jag varit ute och ridit lite idag! Om än en lugn ridtur så var det så himla skönt att få sitta upp i sadeln. Ingela red sin unghäst Von och jag red "gammeltanten" Saga. Hon har några år på nacken med det märks inte när man väl sitter upp.

Eftersom de har gått på lite vila nu i sommar så gäller det att ta det lugnt i början så de får bygga upp muskler & kondis sakta, ett steg i taget. Fick jobba lite med Saga idag för att få henne att tölta, men det tycker jag bara är skoj. Att bara "sitta & åka häst" är inget för mig.. det skall kännas att man rider eller har ridit.

Ingela, ja hon sitter då inte och "åker" med sin Von... hon är ju som sagt unghäst och de har spöken både i och utanpå kroppen emellanåt :-)) Själv längtar jag massor tills den dagen jag själv får jobba med min unghäst....=)


Saga spanar in sin kompis Von & matte Ingela...
Oj, oj oj, vad de håller på, tänker nog hon....


Von jobbas lite på volten...

Inga kommentarer: