lördag 7 augusti 2010

Underbar dag till sjöss :-)

Idag har jag och kidsen premiärat till sjöss!

I flera timmar hade vi äran att få se byarna längs älven från "andra sidan" tillsammans med min mamma & Uffe. Mina brorsbarn Alina & Clara var också med oss ut på sjön, vilket var jätteskoj då vi inte ses så ofta :-)

När vi skulle fara ut så skulle vi sätta på Elias flytvästan och gissa om jag skrattade gott, precis som Elias när hans fina flytväst kom på.. En aning för stor så han försvann i den... ha ha - goding va? Tydligen så räcker hans väst ända upp till 15 kg!! Har lite att växa i med andra ord:-))


Skitglá :-)

Vi stannade till på Torsångs Café och fikade en stund. Jag smackade i mig en GB Sandwich som satt som ett smäck och småtjejerna tog kulglass. Elias var glad i hågen och kikade runt, hur nyfiken som helst, tydligen mycket att titta på :-)


Mycket att titta på, tänker min lilla "dreggelpojke":-)

Efter att vi fikat så for vi med båten runt Ösjön (tror den heter så) och vidare ut i Runn. Elias var superledsen efter fikat men han var övertrött. Men det tog ca 10 minuter så sov han gott.


I vaggande våg sover man gott


Sötaste Meja & Alina


Efter några timmar ute ute till sjöss styrde vi kosan hemöver igen. Haft en superskön eftermiddag, en sådan dag man liksom kommer att sakna lite extra....

Men nu ni, skall jag och Meja kika på film & äta massor av godis!!

3 kommentarer:

Igge Pop sa...

Myyyys! Låter som en härlig dag! En av alla dagar som " bara" försvinner i allt annat! Ja jag vet! Kram kära Jane ha det gott!

Eva sa...

Härligt glad kille som fått på sig flytvästen!!! det är bra härligt att vara ute på Runn!! kram

Jane Hagström sa...

Ja, vi hade det supertrevligt... att vara till sjöss är härligt om så bara för en stund:-))