söndag 29 augusti 2010

Tillbaka!


Det finns personer som man kan kalla änglar :-)

Jag hittade en sådan idag och jag är såååååååå tacksam. Jag har nämligen fått låna en dator så jag kan fixa med mitt program inför provet! Så nu återstår det bara till att lägga in alla uppgifter på nytt igen och börja om. Känns skittråkigt men nu vet jag hur jag skall göra så det går nog lite fortare än förra vändan.


Jag skall också få hjälp med lottningen senare mot kvälls sidan när Jocke kommer hem. Då går jag till grannen så får de lotta. Det känns bäst att ha någon utifrån som kan hjälpa till så slipper det bli några konstigheter.

Hoppas få ut en ev. startlista på de hundar som har start redan senare i kväll. Hoppas också att jag får tag i nya webmaster så hon kan hjälpa mig att sätta ut de hundar som fått start på vår klubbs hemsida.

Till er som har start kommer jag höra av mig och berätta det, samt ta lite vägbeskrivning odyl..... inte många som är hemma nu när det är jakttider så att bara skicka mail går inte hem skulle jag tro. Hoppas jag hinner med det i morgon!

Skall också hinna ta hand om min sjuke Elias. Han har åkt på en förkylning samtidigt som han håller på att få sin andra tand. Han är lite ledsen och vill vara nära.... hoppas bara att han piggar på sig till helgen :) Själv känner jag mig inte heller helt ok..

Det är mycket nu säger 2 barns mamman som skulle behöva en STOOOOOOR kopp kaffe i lugn & ro.. :)

In my dreams :-))

1 kommentar:

Dernole sa...

Så skönt att det löst sig även om det är provisoriskt, lycka till med dator lagning och huvudprov.
Många kramar