tisdag 3 augusti 2010

Skitkoll

Haft en avlappnande skön dag idag, inte gjort så mycket ansträngande mer än att fara runt med snabeldraken en stund.... Har varit skönt att ta det lugnt då jag har varit vaken sedan o4:15!! Jo, det är sant.. Elias ville inte sova tidigt i morse.. så jag gick upp, bytte blöja, satte mig i soffan och gav han mat. Han somnade men jag var pigg som en mört.... så innan det blev morgon här hemma och resten av familjen stigit upp så hade jag avverkat någon film och annat på tv`n.

Skitgöra

På eftermiddagen for jag till hästarna. Köpte med mig "Kolla Masken" för att se hur det står till med masken hos Hilda och Thokkadis. För er som inte vet vad jag talar om är det ett bajsprov som måste tas på hästarna och skickas med post till labbet. Där kollar de skiten och kan ge en svar om man behöver avmaska hästarna eller ej. Väldigt praktiskt och lätt :-) Men för att få skit så måste man oftast sitta på "skitkoll"...... ja, de bajsar ju inte på beställning direkt :O) Hilda fixade pruppen direkt men Thokkadis höll på sig lite längre.

Min gode vän Ingela fixade till lite kaffe och kaka och sedan bänkade vi oss i hagen en stund för att hålla ögonen på lilltjejen. Hästarna tyckte dock att vi var lite konstiga, "vad i allsin da´r gör ni i vår hage", tycktes de säga.. =) Tror även att de som for förbi med bil undrade detsamma :-) *skratt* Hästarna blev lite busiga och för första gången fick jag se Thokkadis bralla av i galopp och skutt :-)) Skoj att se henne röra sig.... :) :) Och JA, jag fick min skit tillslut :-))
Skit.. :-)

2 kommentarer:

Dernole sa...

haha, vilken snygging :)

Jane Hagström sa...

Lovar att lägga upp ett finare kort sen :-))