lördag 14 augusti 2010

Så nöjd :-)

Har gjort en hel del idag och jag är så nöjd över min prestation.Skönt att kunna dra ett streck över vissa måsten som jag skulle ha gjort för länge sedan. Meja åkte med sina farbröder på fisketur medans jag och Elias tog hand om all tvätt som låg i STORA högar. Efter tvätten tog jag tag i Mejas gardin i sovrummet som jag har lovat så länge. Den skulle sys och det har jag gjort nu :-)) Hoppas att hon kommer bli glad! Har även bäddat rent i hennes säng och flyttat upp lite av hennes prylar från lekrummet som vi har nere... men jag får vänta på hennes reaktion för hon har inte kommit hem från fisketuren än!Har också börjat städa i lekrummet eftersom vi måste ha lite mer plats när Elias börjar leka.. ja, nu är det inte dags än på ett tag men jag vet... veckorna springer iväg och jag vill ha lite ordnat innan snön & mörkret kommer.... då skall jag bara mysa av tillvaron istället och inte gå och grunna på "vad som skall göras"...

Rapport från skogen!!

Är också så stolt över mina hundar!! Aska gör inte husse eller matte besviken, hon har gått SKITBRA idag och haft flera fågeltagningar. Min duktiga jägare, jag blir så glad :) :) Men dagens fågelfinnare är i alla fall Adilla med sin ringa ålder! Tomas är så te sig i trasorna.. hon har haft massor med fågel och är hur duktig som helst! Weeee, tror knappt på vad han säger... hon är ju bara 13 månader!!

Längtar att höra om morgondagen :-))

2 kommentarer:

Dernole sa...

Så kul när det går bra för egen uppfött material. bådar gott för framtiden. Härliga hundar med näsa och vilja :)

Jane Hagström sa...

Ja, man blir varm i hela kroppen.. =)