söndag 8 augusti 2010

Mysmorgon & mardrömmar


Skönt att vakna :-)


Har skakat av mig svetten efter natten, druckit en stooor kopp kaffe och nu sitter vi och pysslar jag & Meja. Elias har precis somnat om en liten stund. Skall snart hoppa in i duschen och fixa till mig lite för idag skall vi på köpcentrat och leta skor till min systers bröllop! Inte direkt min favoritsyssla, men min mamma skall med så då får jag lite sällskap och då brukar det vara trevligare att springa i butiker.

Hundarna ligger också och har mysmorgon Jazza (vår vän Tomas hund) som är här ligger och myser tillsammans med Darling..


Skönt att ha en kompis att luta sig mot...


Väntar även på lite rapporter från skogen. Tyvärr så har de alldeles för fint väder, inte så himla skoj när man skall träna hundarna. De blir lätt trötta och det är svårt för unga hundar att känna fågelvittring när marken är för torr....

Jocke får även träna Pikas syster Adilla idag också för Tomas var tvungen att åka på uppdrag. De har för en stund sedan fått ett släpp var och de gick som igår, jättebra men tyvärr ingen kontakt med fågel. Men det är många timmar kvar än så vi håller tummarna :-))

Mardrömmar

Förresten!!! Hade värsta mardrömmen inatt. Som ni kanske vet är jag kommissarie för vårt huvudprov 4-5 september i skogen. Jag drömde att det var dagen D och jag inte hade gjort något! PANIK!

Deltagarna hade inte ens någon vägbeskrivning till platsen där vi skulle vara och jag hade ingen telefon med mig för den hade jag lagt ifrån mig, hade inte heller lagt in hundarna i programmet så jag visste inte vilka som fick start eller ej och min dator hade jag lämnat på service!! Hade inte koll på datumen när de anmälde sig, hade inga markledare, inga skyttar osv... fy 17 vad hemskt det var.

Jag var helt kallsvettig när jag vaknade och fick faktiskt ta en extra funderare och tänka lite innan det stod klart för mig att det bara var en dröm.... tack & lov....Men om ni blir oroliga nu så kan jag tala om att jag har allt under kontroll :-))) (tror jag) hi hi

Kram på er mina vänner, nu måste jag sätta fart här hemma om det skall bli gjort något idag!

2 kommentarer:

Dernole sa...

en begynnande separationsångset :)

Jane Hagström sa...

Hi hi.. ja :-)