lördag 14 augusti 2010

Makalöst!

Elias gjorde en maratonsovning!

Igår när jag kom hem ifrån ridturen runt 14 tiden gav jag Elias mat, sedan var han vaken medans jag hjälpte Jocke att packa iordning inför turen till skogen. Han åt igen vid 16 tiden och vid 16:30 tiden somnade han, vilket inte är alls konstigt. Han brukar alltid sova liten stund på seneftermiddagen och vakna efter 1 - 1.5 timme......

Jocke åkte, Meja var borta och jag tog mig en kaffe och började pyssla med en ny blogg åt min vän Ingela där jag har hästarna.....

Timmarna rusade förbi när jag upptäckte att klockan var runt 19!! Det gjorde iof inte så mycket men Elias sov än!!??? Hm, försökte väcka honom, han vaknade och han åt.... men ville inte vakna. När jag försökte blev han ledsen och ville sova igen..... han fick väl det då.

Fortsatte med att pyssla på bloggen/hemsidan tills klockan var runt 21:30 och tänkte att nu 17 gubbar måste Elias vakna någon gång... men icke sa Nicke, han ville bara äta och sedan sova igen!! Men herreguuu, var min tanke, hur kommer denna natt bli då när han bara sover??!!

Men han sov vidare och jag kröp till kojs vid 22:30 tiden. Gav honom mat som vanligt under småtimmarna och så vaknade vi vid 07:30!!!! Helt otroligt, kan inte fatta att killen har sovit i 15 timmar i sträck!!!! Hur kom det sig undrar jag lite.... men det kanske blir så när han är vaken mer och mer under dagarna. Eller så kanske han är i en växtperiod och behöver sömn för att orka med....


Sova, soova, sooova :-)

2 kommentarer:

Gullan sa...

Oj vad mysko:) hur gammal är han nu?

Jane Hagström sa...

Hej tjejen! Ja, visst var det mysko? Hur trött som helst. Han blir 5 månader nu den 30:e augusti :-)) KRam