tisdag 17 augusti 2010

Lyslapp

Syr markeringstäcken för brinnande livet när maken säger lite försiktigt att han vill ha en lapp på GPS:en utifall man tappar den i marken....:) Bra idé tyckte jag och nappade direkt!Klart han skall få en lyslapp, tänkte jag.. och sydde en:-)) Här skall inte tappas några GPS:er, speciellt inte när jag har betalat den! Hi hi.. :-))

Kram & godnatt på er mina vänner :-))

5 kommentarer:

Dernole sa...

Det var ingen dum idé :) för det är lätt hänt att man stoppar i fickan fast ändå inte...

Kristina Hagström sa...

Bra med en LYSLAPP det är väldigt lätt att lägga ifrån sig den i skogen!

Anonym sa...

NEEEJ....ta inte rosa:)

/Anette

Jane Hagström sa...

Anette! Är du rädd att Jocke skall ta Iza istället?? hihi.. den är orange.. fast den ser ut som rosa :-))

Anonym sa...

Pust...känns tryggt att höra:)
Ja hon kommer bli fin min loppa, kan vara bra att ha eget täcke om hon gör parsläpp m en GS på provet!!! Tack tack