lördag 7 augusti 2010

Lite avis

Jag är avudsjuk, så dj*vla avundsjuk..

Hi hi.. på vaddå? Jo, Jocke och Pika är i Rörbäcknäs och premiärsläpper hundarna i skogen! Svenska Gordonsetterklubben har skogsträning där i helgen så Jocke och Tomas har åkt dit med Adilla & Pika.

Är så avis på dem.... tänk, det är ju det här man går och väntar på hela sommaren - att få släppa hund i markerna igen. Insupa dofterna från skogen, lugnet och gemenskapen med hundarna när man är tillsammans, att se dem jobba.... Ghaaaa, jag lääängtar :-))
Att notera! SGSK har sökt dispens för att få arrangera skogsträningen. Annars är det den 16:e aug som gäller för att släppa hund!


Myspys i skogen med Darling....ett år sedan..


Har fått tre rapporter från Jocke och han går bara och myser. Adilla & Pika har fått nya namn.. "Fantomena" hi hi.. Ja, de går jättefint söksmässigt, de är jaktmogna och visar att de har näsorna påkopplade och att de är lydiga :-))

Pika har haft fågel och skött sig bra... och nyss när jag talade med Jocke så hade hon haft ett stånd på en myr.. tyvärr var det inte någon fågel hemma. Men kanske tur ändå som Jocke sa.. annars har jag nog fått sy rosa täcken till alla eftersom hon är den enda som haft fågel nu på morgonen..hi hi.. Men såklart beror det inte på att de har rosa täcke, mycket handlar om erfarenhet & tur... Fåglarna var dock där... lite längre fram i marken som en annan gordonsetter lyckades stöta... så helt fel ute var hon inte....

Ser fram emot fler rapporter..:))

Själv skall vi ut på sjön med min mor och Uffe idag. De har tydligen köpt en liten flytväst till Elias.. :-))


Kram & hej från gräsänkan!

Inga kommentarer: