måndag 2 augusti 2010

Lilltjejen


Ett steg i taget...

Tryggheten börjar finna sig hos Thokkadis. Det märks tydligt när vi är i stallet och pysslar. Förut är det hon som har förflyttat sig ifrån mig när jag kommit för nära... nu är det hon som som söker upp mig... mysigt tycker jag. Det känns att hon börjar få ett förtroende för mig och kan känna sig trygg i min närvaro. Hilda, hennes mor börjar också mjukna lite. Idag gnäggade hon välkomnande till mig när jag kom på stallplanen. Hon gick till grinden och såg fram emot att jag skulle komma.... härligt att känna att man tagit ett steg närmre...:-))

Hade med mig kameran och det blev några foton..

2 kommentarer:

Dernole sa...

härliga bilder hon har verkligen börjat att skimmla av tidigt :)

Jane Hagström sa...

Jaha?! Brukar det ske senare? Hm, är inte så hemma på skimlarna:-) Kul med nya erfarenheter! KRAM